Даниела Саздова

Медиум: Канал 21, локална телевизија; Лисица, он-лајн медиум

Резиме: Работи како новинар осум години во локална телевизија во Велес, а пишува и за информативен веб портал.

 

Дипломец на едногодишната школа за новинарство (ЕШН) на МИМ. Учествувала на обуки за новинари во земјата и странство во организација на BBC и IREX PRO MEDIA

Филтер по Наслови
Прикажи #
# Наслов на артиклот Кликови
1 Копупција во јавните набавки – Проект „Компјутер за секое дете“ 3611