Центар за граѓански комуникации

Адреса

  • Кочо Рацин бр. 26-1/2
  • Скопје
  • 1000
  • Македонија

Контакт

  • Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
  • +389 2 3213 513
  • +389 2 3213 513
  • http://www.ccc.org.mk