Извештаи

Филтер по Наслови
Прикажи #
# Наслов на артиклот Кликови
1 Извештај во сенка за состојбите, проблемите и идните предизвици во спроведувањето на тендерите во Македонија 300
2 Индекс на активна транспарентност 2017 2346
3 Мониторинг на медиумското известување за корупција во Македонија 3049
4 Мерки за стеснување на просторот за корупција во јавните претпријатија и установи во Р. Македонија 2899
5 Мерки за стеснување на просторот за корупција во јавните набавки 3352
6 Мерки за стеснување на просторот за корупција во бесправното градење и урбанизмот 3348
7 Мерки за стеснување на просторот за корупција во образованието 3142
8 Мерки за стеснување на просторот за корупција во здравството 3011
9 Мерки за стеснување на просторот за корупција во јавната администрација 2936