Извештаи од мониторингот

Филтер по Наслови
Прикажи #
# Наслов на артиклот Кликови
1 31 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јули-декември 2018) 1171
2 30 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јули-декември 2017) 2158
3 29 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јануари-јуни 2017) 3675
4 28 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јули-декември 2016) 3128
5 27 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јануари-јуни 2016) 3481
6 26 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јули-декември 2015) 4219
7 Втор полугодишен извештај од мониторингот во 2015 год. 3944
8 Прв полугодишен извештај од мониторингот во 2015 год. 3859
9 Анкета со фирмите за нивното искуство во јавните набавки 4414
10 Втор квартален извештај од мониторингот во 2014 година 4474
11 Прв квартален извештај за јавните набавки во 2014 година 4338
12 Четврти квартален извештај за јавните набавки 2013 4130
13 Трет квартален извештај за јавните набавки во 2013 година 4311
14 Втор квартален извештај за јавните набавки во 2013 година 4782
15 Прв квартален извештај за јавните набавки во 2013 година 4755
16 Четврти квартален извештај за јавните набавки во 2012 година 4729
17 Трет квартален извештај за јавните набавки во 2012 година 4792
18 Втор квартален извештај за јавните набавки во 2012 година 3985
19 Прв квартален извештај за јавните набавки во 2012 година 3806
20 Четврти квартален извештај за јавните набавки во 2011 година 4020