Срѓан Стојанчов


Медиум: Радио слободна Европа, национална радио станица

Резиме: Тој има кратко искуство, но ветува плодна новинарска кариера. До скоро новинар во дневен весник, а од сега радио новинар кој главно е посветен на политичкиот и бизнис секторот. Студира на Електротехнички факултет, а има диплома од Едногодишната школа за новинари на МИМ. Сака да научи повеќе за техниките во истражувачкото новинарство, особено во делот на приватизацијата и злоупотребата на правата на работниците.
Филтер по Наслови
Прикажи #
# Наслов на артиклот Кликови
1 Пари на рака, решение под рака 3259