Мониторинг на јавните набавки на локално ниво

Филтер по Наслови
Прикажи #
# Наслов на артиклот Кликови
1 Истражувањето на пазарот за техничките карактеристики на производите е невозможна мисија 541
2 На тендерите просечно има по 2,5 понудувачи, на е-аукциите учествуваат по 2 1235
3 Опаѓа и онака малата конкуренција кај локалните тендери 1118
4 Јавните набавки на општините во 2013 година од 2 до 276 евра по жител 1233
5 Јавните набавки на општините во 2013 година од 2 до 276 евра по жител 1022
6 Извештај од мониторинг на јавните набавки на локално ниво: Проценетата вредност на набавките – жежок костен за договорните органи 1280
7 Цените на тендерите – растечки проблем во јавните набавки 1574
8 Малите фирми сметаат дека задоцнетото плаќање, кратките рокови и условите за учество се главни проблеми во набавките на локално ниво 1580
9 Јавните набавки на општините – од 2 до 400 евра по жител 1970
10 Извештај од мониторингот на јавните набавки на локално ниво: Различни набавки – исти проблеми 2003