Извештаи

Индекс на активна транспарентност

Филтер по Наслови
Прикажи #
# Наслов на артиклот Кликови
1 Индекс на активна транспарентност 2020 419
2 32 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јануари-јуни 2019) 1219
3 Транспарентност, отчетност и интегритет во јавните набавки 1363
4 Извештај во сенка за состојбите, проблемите и идните предизвици во спроведувањето на тендерите во Македонија 1756
5 Мониторинг на медиумското известување за корупција во Македонија 4195
6 Мерки за стеснување на просторот за корупција во јавните претпријатија и установи во Р. Македонија 4096
7 Мерки за стеснување на просторот за корупција во јавните набавки 4649
8 Мерки за стеснување на просторот за корупција во бесправното градење и урбанизмот 4628
9 Мерки за стеснување на просторот за корупција во образованието 4308
10 Мерки за стеснување на просторот за корупција во здравството 4225
11 Мерки за стеснување на просторот за корупција во јавната администрација 4088