ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ

Веб страницата www.ccc.org.mk користи колачиња за да го подобри вашето искуство на веб страницата. Колачиња (“cookies”) се мали текстуални фајлови кои се снимаат на вашиот компјутер или мобилен уред и кои се користат за прибирање информации преку кои се овозможува препознавање на вашиот компјутер при вашата следна посета на нашата страница, со што се овозможува побрз пристап. Преку колачињата не се прибираат лични податоци. Сите информации добиени преку нив на ниту еден начин нема да ja загрозат вашата приватност.

При посетата на www.ccc.org.mk нашата веб страница може да евидентира информации како името на пребарувачот на интернет, типот на компјутерот, како и технички информации за конекцијата што ја користи корисникот при посетата на веб страната, како што се оперативен систем и давателот на интернет-услугата, IP (интернет протокол) адреси кои се доделуваат од страна на давателот на интернет-услугата и се различни за секој корисник и слични информации.

Со посета на нашата веб страница вие се согласувате со Политиката за приватност како и со евентуалните измени на истата која може повремено да се менува, без претходно известување. Прикажи помалку

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/html/index.php:102) in /var/www/html/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/html/index.php:102) in /var/www/html/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/index.php:102) in /var/www/html/libraries/joomla/session/session.php on line 426
Center for Civil Communications - Извештаи од мониторингот

Извештаи од мониторингот

Филтер по Наслови
Прикажи #
# Наслов на артиклот Кликови
1 39 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јануари-јуни 2023) 397
2 38 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јануари-декември 2022) 460
3 37 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јули-декември 2021) 901
4 36 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јануари-јуни 2021) 1580
5 35 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јули-декември 2020) 2075
6 32 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јануари-јуни 2019) 228
7 34 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јануари-јуни 2020) 2094
8 33 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јули-декември 2019) 2668
9 31 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јули-декември 2018) 4249
10 30 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јули-декември 2017) 5637
11 29 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јануари-јуни 2017) 10079
12 28 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јули-декември 2016) 6065
13 27 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јануари-јуни 2016) 6352
14 26 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јули-декември 2015) 7462
15 Втор полугодишен извештај од мониторингот во 2015 год. 6880
16 Прв полугодишен извештај од мониторингот во 2015 год. 6667
17 Анкета со фирмите за нивното искуство во јавните набавки 7650
18 Втор квартален извештај од мониторингот во 2014 година 7341
19 Прв квартален извештај за јавните набавки во 2014 година 7088
20 Четврти квартален извештај за јавните набавки 2013 7887
21 Трет квартален извештај за јавните набавки во 2013 година 7021
22 Втор квартален извештај за јавните набавки во 2013 година 7773
23 Прв квартален извештај за јавните набавки во 2013 година 7592
24 Четврти квартален извештај за јавните набавки во 2012 година 7544
25 Трет квартален извештај за јавните набавки во 2012 година 7537
26 Втор квартален извештај за јавните набавки во 2012 година 6513
27 Прв квартален извештај за јавните набавки во 2012 година 6328
28 Четврти квартален извештај за јавните набавки во 2011 година 6584
29 Трет квартален извештај за јавните набавки во 2011 година 6355
30 Втор квартален извештај за јавните набавки во 2011 година 6261
31 Прв квартален извештај за јавните набавки во 2011 година 6330
32 Четврти квартален извештај за јавните набавки во 2010 година 6075
33 Трет квартален извештај за јавните набавки во 2010 година 5684
34 Втор квартален извештај за јавните набавки во 2010 година 5921
35 Прв квартален извештај за јавните набавки во 2010 година 7287
36 Годишен извештај за јавните набавки 6483
37 Четврти квартален извештај за јавните набавки во 2009 5791
38 Трет квартален извештај за јавните набавки во 2009 година 7643
39 Втор квартален извештај за јавните набавки во 2009 година 7091
40 Прв квартален извештај за јавните набавки во 2009 година 7370