ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ

Веб страницата www.ccc.org.mk користи колачиња за да го подобри вашето искуство на веб страницата. Колачиња (“cookies”) се мали текстуални фајлови кои се снимаат на вашиот компјутер или мобилен уред и кои се користат за прибирање информации преку кои се овозможува препознавање на вашиот компјутер при вашата следна посета на нашата страница, со што се овозможува побрз пристап. Преку колачињата не се прибираат лични податоци. Сите информации добиени преку нив на ниту еден начин нема да ja загрозат вашата приватност.

При посетата на www.ccc.org.mk нашата веб страница може да евидентира информации како името на пребарувачот на интернет, типот на компјутерот, како и технички информации за конекцијата што ја користи корисникот при посетата на веб страната, како што се оперативен систем и давателот на интернет-услугата, IP (интернет протокол) адреси кои се доделуваат од страна на давателот на интернет-услугата и се различни за секој корисник и слични информации.

Со посета на нашата веб страница вие се согласувате со Политиката за приватност како и со евентуалните измени на истата која може повремено да се менува, без претходно известување. Прикажи помалку

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/html/index.php:102) in /var/www/html/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/html/index.php:102) in /var/www/html/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/index.php:102) in /var/www/html/libraries/joomla/session/session.php on line 426
Center for Civil Communications - Извештаи од мониторингот

Извештаи од мониторингот

Title Filter
Display #
# Article Title Hits
1 39 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јануари-јуни 2023) 397
2 38 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јануари-декември 2022) 460
3 Monitoring on public procurement report 37 (July-December 2021) 901
4 36 Public Procurement Monitoring Report (January-June 2021) 1580
5 35 Report on Monitoring the Implementation of Public Procurement (July-December 2020) 2075
6 32 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јануари-јуни 2019) 228
7 34 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јануари-јуни 2020) 2094
8 33 Report on Monitoring the Implementation of Public Procurement (July-December 2019) 2668
9 31 Report on Monitoring the Implementation of Public Procurement (July-December 2018) 4249
10 30 Report on Monitoring the Implementation of Public Procurement (July-December 2017) 5637
11 29 Report on Monitoring the Implementation of Public Procurement (January-June 2017) 10079
12 28 Report on Monitoring the Implementation of Public Procurement (July-December 2016) 6065
13 27 Report on Monitoring the Implementation of Public Procurement (January-June 2016) 6352
14 26 Report on Monitoring the Implementation of Public Procurement (July-December 2015) 7462
15 Second Semiannual Report on Monitoring the Implementation of Public Procurement 2015 6880
16 First Semiannual Report on Monitoring the Implementation of Public Procurement 2015 6667
17 Companies’ survey about their experiences in public procurements 7650
18 Second Quarterly Report on Monitoring the Implementation of Public Procurement 2014 7341
19 First Quarterly Report on Monitoring the Implementation of Public Procurement 2014 7088
20 Fourth Quarterly Report on Monitoring the Implementation of Public Procurement 2013 7887
21 Results from the monitoring of public procurements in Macedonia 7021
22 Second quarterly report on monitoring the implementation of public procurement 2013 7773
23 First quarterly report on monitoring the implementation of public procurement 2013 7592
24 Четврти квартален извештај за јавните набавки во 2012 година 7544
25 Third quarterly report on monitoring of public procurement for 2012 7537
26 Second quarterly report on monitoring of public procurement for 2012 6513
27 Прв квартален извештај за јавните набавки во 2012 година 6328
28 Fourth quarterly report on monitoring of public procurement for 2011 6584
29 Third quarterly report on monitoring of public procurement for 2011 6355
30 Second quarterly report on monitoring of public procurement for 2011 6261
31 First quarterly report on monitoring of public procurement for 2011 6330
32 Fourth quarterly report on monitoring of public procurement for 2010 6075
33 Трет квартален извештај за јавните набавки во 2010 година 5684
34 Втор квартален извештај за јавните набавки во 2010 година 5921
35 Results from the public procurements monitoring published 7287
36 Annual report on public procurement 2009 6483
37 Четврти квартален извештај за јавните набавки во 2009 5791
38 Трет квартален извештај за јавните набавки во 2009 година 7643
39 Втор квартален извештај за јавните набавки во 2009 година 7091
40 Прв квартален извештај за јавните набавки во 2009 година 7370