Извештаи

Индекс на активна транспарентност

Title Filter
Display #
# Article Title Hits
1 Индекс на активна транспарентност 2020 113
2 32 Report on Monitoring the Implementation of Public Procurement (January-June 2019) 986
3 Transparency, Accountability and Integrity in Public Procurement 1230
4 Shadow Report on Public Procurement in Macedonia: Trapped between the old and the new 1661
5 Мониторинг на медиумското известување за корупција во Македонија 4096
6 Мерки за стеснување на просторот за корупција во јавните претпријатија и установи во Р. Македонија 4001
7 Мерки за стеснување на просторот за корупција во јавните набавки 4548
8 Мерки за стеснување на просторот за корупција во бесправното градење и урбанизмот 4537
9 Мерки за стеснување на просторот за корупција во образованието 4209
10 Мерки за стеснување на просторот за корупција во здравството 4135
11 Мерки за стеснување на просторот за корупција во јавната администрација 3988