ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ

Веб страницата www.ccc.org.mk користи колачиња за да го подобри вашето искуство на веб страницата. Колачиња (“cookies”) се мали текстуални фајлови кои се снимаат на вашиот компјутер или мобилен уред и кои се користат за прибирање информации преку кои се овозможува препознавање на вашиот компјутер при вашата следна посета на нашата страница, со што се овозможува побрз пристап. Преку колачињата не се прибираат лични податоци. Сите информации добиени преку нив на ниту еден начин нема да ja загрозат вашата приватност.

При посетата на www.ccc.org.mk нашата веб страница може да евидентира информации како името на пребарувачот на интернет, типот на компјутерот, како и технички информации за конекцијата што ја користи корисникот при посетата на веб страната, како што се оперативен систем и давателот на интернет-услугата, IP (интернет протокол) адреси кои се доделуваат од страна на давателот на интернет-услугата и се различни за секој корисник и слични информации.

Со посета на нашата веб страница вие се согласувате со Политиката за приватност како и со евентуалните измени на истата која може повремено да се менува, без претходно известување. Прикажи помалку
Center for Civil Communications - Медиумите за нас во 2009 година
Print
PDF

Медиумите за нас во 2009 година

on .

There are no translations available.

Вечер, 30.12.2009, Треба да има казни за поништените тендери

Утрински весник, 30.12.2009, Слабост на тендерите се фаворизираните фирми

Дневник, 30.12.2009, Сомнителни поништувања на јавните набавки

БИРН, 29.12.2009, Macedonia's Public Procurement 'Suspicious'

Алфа Телевизија, 29.12.2009, Недоволен отчет за трошење на јавните пари

МТВ, 29.12.2009, Недоволна транспарентност на институциите за трошењето на јавните пари

Кирилица, 29.12.2009, Институциите не се доволно транспарентни за трошењето на јавните пари

Инпрес, 29.12.2009, Недоволна отчетност за народните пари

Кирилица, 29.12.2009, Висок процент на поништување на постапките за јавни набавки

МИА, 29.12.2009, Презентиран Извештајот за резултатите од мониторингот на процесот на јавни набавки во Република Македонија

ТВМ, 29.12.2009, Нетранспарентно трошење на јавните пари

Алсат-М Телевизија, 29.12.2009, Недоволна транспарентност на институциите во трошењето

Нетпрес, 29.12.2009, Државните институции и натаму затворени за отчет за јавните набавки

Алфа Телевизија, ЦГК- Државата да ја засили контролата во јавните набавки

Утрински весник, 24.10.2009, Државата треба да ја засили контролата врз јавните набавки

Дневник, 24.10.2009, Слаба контрола врз јавните набавки

Вечер, 24.10.2009, Во пораст поништување на постапките

Време, 23.10.2009, Секој четврти тендер е поништен

Сител, 22.10.2009, Мониторинг на спроведувањето на јавните набавки

Алсат-М Телевизија, 22.10.2009, „Манипулативните елементи“ во тендерите

МИА, 22.10.2009, Мониторинг на спроведувањето на јавните набавки - се зголемува трендот на поништување на постапките

Макфакс, 22.10.2009, Државата да ја засили контролата врз процесот на јавни набавки

Форум, 22.10.2009, Државата треба да ја засили контролата врз процесот на јавни набавки

Алфа Телевизија, 22.08.2009, ЦГК- Медиумите многу малку истражуваат случаи на корупција

Глобус магазин, 21.07.2009, Тендерите се повторуваат додека не се наместат

Утрински весник, 02.07.2009, Апатично новинарство

Дневник, 01.07.2009, Малку истражувачки текстови за корупцијата

Утрински весник, 01.07.2009, Известувања за корупциските скандали со краток здив

Дневник, 24.06.2009, Јавните набавки добија тројка

Утрински весник, 24.06.2009, Дури 15 отсто од јавните набавки се поништуваат

Нова Македонија, 24.06.2009, Да се избистрат матните критериуми при јавните набавки

Вест, 24.06.2009, Паѓаат 15% од јавните набавки

Време, 24.06.2009, Тендерите се местат

Шпиц, 24.06.2009, Тројка за јавните набавки

Радио Слободна Европа, 24.06.2009, Нетранспарентност во јавните набавки

Алфа Телевизија, 23.06.2009, Расте нетранспарентноста во државните инстуции при спроведување на јавните набавки

А1 Телевизија, 23.06.2009, Нетранспарентност во јавните набавки

Алсат-М Телевизија, 23.06.2009, Јавните набавки нетранспарентни

ТВ канал 5, 23.06.2009, Договори тешки 24 милиони евра лани се склучени во 4 очи

Утрински весник, 27.02.2009, Јавните набавки недоволно познати

Лисица.мк, 26.02.2009, Мониторинг на јавните набавки во Македонија

МИА, 26.02.2009, Квартална анализа за јавните набавки - законот и постапката не се доволно познати