ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ

Веб страницата www.ccc.org.mk користи колачиња за да го подобри вашето искуство на веб страницата. Колачиња (“cookies”) се мали текстуални фајлови кои се снимаат на вашиот компјутер или мобилен уред и кои се користат за прибирање информации преку кои се овозможува препознавање на вашиот компјутер при вашата следна посета на нашата страница, со што се овозможува побрз пристап. Преку колачињата не се прибираат лични податоци. Сите информации добиени преку нив на ниту еден начин нема да ja загрозат вашата приватност.

При посетата на www.ccc.org.mk нашата веб страница може да евидентира информации како името на пребарувачот на интернет, типот на компјутерот, како и технички информации за конекцијата што ја користи корисникот при посетата на веб страната, како што се оперативен систем и давателот на интернет-услугата, IP (интернет протокол) адреси кои се доделуваат од страна на давателот на интернет-услугата и се различни за секој корисник и слични информации.

Со посета на нашата веб страница вие се согласувате со Политиката за приватност како и со евентуалните измени на истата која може повремено да се менува, без претходно известување. Прикажи помалку
Center for Civil Communications - Медиумите за нас во 2010 година
Print
PDF

Медиумите за нас во 2010 година

on .

There are no translations available.

Дневник, 24.12.2010, Во четири очи договорени 20 милиони евра буџетски пари

Радио Северна Европа, 23.12.2010, Злоупотреба на тендерите?

Дневник, 22.12.2010, Конкуренцијата на тендерите се помала

Нова Македонија, 22.12.2010, За три месеци потрошиле над 9 милиони евра

Време, 22.12.2010, Поништените тендери станаа тренд

Вечер, 22.12.2010, Извештај на ЦГК: Зголемен уделот на поништени тендери

Утрински, 22.12.2010, Тендерите ја задушуваат конкуренцијата

Бизнис, 22.12.2010, Во непосредни договори потрошени 9,3 милиони евра

МК Фондови,22.12.2010, Расте недовербата во постапките за јавни набавки

Дејли,22.12.2010,  Расте недовербата во постапките за јавни набавки

Запирка, 22.12.2010, Расте недовербата во постапките за јавни набавки

МК Револуција 22.12.2010, Објавен кварталниот извештај

АБ Канал, 22.12.2010, ЦГК: Зголемен уделот на поништени во вкупно спроведените

Журнал, 21.12.2010, Потрошени 9.3 милиони евра во четри очи

МТВ 21.12.2010, Зголемен уделот на поништени тендери во вкупно спроведените

Точка, 10.03.2011, Цгк: Јавните пари да се трошат порационално

Форум, 21.12.2010, Расте недовербата во постапките за јавни набавки

Е Репортер, 21.12.2010, Извештај за проблемите при јавните набавки

Миа, 21.12.2010, ЦГК: Зголемен уделот на поништени тендери во вкупно спроведените

Точка, 21.12.2010, Расте недовербата во постапките за јавни набавки

Иди види, 21.12.2010, ЦГК: Зголемен уделот на поништени тендери во вкупно спроведените

Макфакс, 21.12.2010, Расте недовербата во постапките за јавните набавки

Кирилица, 21.12.2010, ЦГК: Зголемен уделот на поништени тендери во вкупно спроведените

Алфа, 21.12.2010, За три месеци тендери за десет милиони евра се склучени во четри очи

Алсат М, 21.12.2010, ЦГК: Зголемен уделот на поништени тендери во вкупно спроведените

Време, 20.12.2010, Бирото преплавено со бајати договори

Шпиц, 19.10.2010, Секој четврти тендер е поништен

Време, 19.10.2010, Корупцијата ги труе јавните набавки

Дневник, 19.10.2010, Јавните набавки дувло на корупцијата

Вечер, 19.10.2010, Намален интересот на компаниите за јавните набавки

МК Фондови, 19.10.2010, Намален интересот на компаниите за јавните набавки

Дејли МК, 19.10.2010, Секој четврти тендер е поништен

Вработување, 19.10.2010, Јавните набавки дувло на корупцијата

Пословно јутро, 19.10.2010, Намален интересот на компаниите за јавните набавки

Иди види, 18.10.2010, Намален интересот на компаниите за јавни набавки

A1, 18.10.2010, Секој четврти тендер поништен

Алфа, 18.10.2010, ЦГК: Тендерите почесто паѓаат

Бирн, 18.10.2010, Секој четврти тендер во Македонија поништен

Точка, 18.10.2010, Јавните набавки - се уште легло на корупцијата

Макфакс, 18.10.2010, Јавните набавки-се уште легло на корупцијата

Сител, 18.10.2010, Намален интересот на компаниите за јавнитенабавки

Телма, 18.10.2010, Никој не одговара за злоупотреба на јавните тендери

Кајгана, 18.10.2010, Јавните набавки-се уште легло на корупцијата

Миа, 18.10.2010, Намален интересот на компаниите за јавните набавки

Курир, 18.10.2010, Секој четврти тендер е поништен

Радио Слободна Европа, 18.10.2010, Нетранспарентни јавни набавки

Канал 5, 18.10.2010, Домашните компании губат интерес за учество во јавни набавки

Бркај работа,18.10.2010 Секој четврти тендер поништен

Форум, 18.10.2010, Јавните набавки се уште легло на корупцијата

Е-репорер, 02.06.2010, Извештај за проблемите при јавните набавки

Нова Македонија, 02.06.2010, Зачестија чудните критериуми кај јавните набавки

Кирилица, 02.06.2010, Корупцијата кај јавните набавки на високо ниво

Време, 02.06.2010, Државата набавува а ретко плаќа

Утрински весник, 02.06.2010, Фирмите фаќаат врски за да ги земат парите од државата

Мк фондови, 02.06.2010, Фаворизирачки критериуми за јавните набавки

Вест,02.06.2010, Фирмите од стрв не се жалат дека не им е платено

Макфакс, 01.06.2010, Влошена оценката за вкупниот процес на јавни набавки

Миа, 01.06.2010, ЦГК; Државните институции да ги почитуваат подоследно законски

Алсат М, 01.06.2010, ЦГК; Чудни услови за поделба на тендери

А1 телевизија, 01.06.2010, Компаниите ја влошија оценката за процесот на јавни набавки

Сител, 01.06.2010, Фаворизирачки критериуми за јавните набавки

Канал 5, 01.06.2010, Државата набавува а не плаќа- анкета на ЦГК

Алфа,01.06.2010, Јавните набавки и понатаму со многу пропусти

Макфакс,11.05.2010, Плакањето провизија нормална работа

Tера, 04.05.2010, Општината се уште нема електронска аукција за своите тендери

Дневник,03.05.2010, Дупките во законот за јавни набавки ги збогатуваат преродбениците

Охрид прес, 26.04.2010,Корупцијата не стивнува ниту во јавните набавки

Инпрес, 26.04.2010, Корупцијата не стивнува ниту во јавните набавки

Радио Слободна Европа, 26.04.2010, Македонските компании на пазарите во ЦЕФТА

Телма, 22.04.2010, Корупција и во приватниот сектор

А1 Телевизија, емисија Индекс, 11.04.2010, Тема - Јавните набавки во Македонија

Радио Слободна Европа, 05.04.2010, Корупција при јавните набавки?

Алфа Телевизија, 25.02.2010, Фуере: Владата на пат да добие полош извештај од ЕК

Дневник, 23.02.2010, Тајни договори во јавните набавки

Утрински весник, 23.02.2010, Тендерите под будно око на посебни ревизори

Нова Македонија, 23.02.2010, ЦГК: Јавните набавки се уште во матни води

Време, 23.02.2010, Поништени се 40 отсто од тендерите

МК Фондови, 23.02.2010, Јавните набавки во Македонија се нетранспарентни

Вечер, 23.03.2010, Јавните набавки недоволно транспарентни

А1, 22.02.2010, Јавните набавки - нетранспарентни

БИРН, 22.02.2010, Macedonia Public Procurement Needs Work

Алфа, 22.02.2010, Казни за државните органи за неправилности при јавните набавки

Канал 5, 22.02.2010, Јавните набавки не се транспарентни

Сител, 22.02.2010, Македонија нетранспарентна во јавните набавки

Кирилица, 22.02.2010, Корупција и нетранспарентност во јавните набавки

Е-репортер, 22.02.2010, Извештај за проблемите при јавните набавки

Макфакс, 22.02.2010, ЦГК: Јавните набавки во Македонија се нетранспарентни

МИА, 22.02.2010, Конференција за јавните набавки во Република Македонија

Нетпрес, 22.02.2010, Процесот на јавни набавки со десет клучни наоди

Утрински весник, 11.01.2010, Тендерите пропаѓаат за да се наместат

Канал 5, 10.01.2010, Фирмите ќе учествуваат во подготовките на тендерите за јавни набавки

Радио Слободна Европа, 06.01.2010, Нема транспареност при јавните набавки