ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ

Веб страницата www.ccc.org.mk користи колачиња за да го подобри вашето искуство на веб страницата. Колачиња (“cookies”) се мали текстуални фајлови кои се снимаат на вашиот компјутер или мобилен уред и кои се користат за прибирање информации преку кои се овозможува препознавање на вашиот компјутер при вашата следна посета на нашата страница, со што се овозможува побрз пристап. Преку колачињата не се прибираат лични податоци. Сите информации добиени преку нив на ниту еден начин нема да ja загрозат вашата приватност.

При посетата на www.ccc.org.mk нашата веб страница може да евидентира информации како името на пребарувачот на интернет, типот на компјутерот, како и технички информации за конекцијата што ја користи корисникот при посетата на веб страната, како што се оперативен систем и давателот на интернет-услугата, IP (интернет протокол) адреси кои се доделуваат од страна на давателот на интернет-услугата и се различни за секој корисник и слични информации.

Со посета на нашата веб страница вие се согласувате со Политиката за приватност како и со евентуалните измени на истата која може повремено да се менува, без претходно известување. Прикажи помалку
Center for Civil Communications - Медиумите за нас во 2011 година
Print
PDF

Медиумите за нас во 2011 година

on .

There are no translations available.

Капитал, 19.12.2011, Собранието најмногу троши на преводи и декоративни цвекиња!

Р.С Европа, 19.12.2011, Народните пари изгубени во собранискиот превод

Капитал, 16.12.2011, Државата купувала по цени 400% повисоки од нормалните!

Плус инфо, 15.12.2011, Драстично повисоки цени за исти производи во различни државни институции

24 Вести, 15.12.2011, Нерационално се трошат државните пари

Р.С Европа, 09.12.2011, Јавни набавки, лични интереси

Р.С Европа, 05.11.2011, Граѓаните без иницијатива или власт без слух?

Капитал, 07.10.2011, Во 21 век информацијата не може да се сокрие!

Капитал, 03.10.2011, Итно да се воведат казни во Законот за јавни набавки

Нова Македонија, 01.20.2011, Кога се шири реа од тендерските вратоломии

Бирн, 30.09.2011, Нво:Третина од тендерите во Македонија се поништени

Капитал, 30.09.2011, Отворени тендери на кои однапред се знаат победниците!

Р.С Европа, 30.09.2011, Никој не ги контролира јавните набавки

Дневник, 30.09.2011, Тендерите во четри очи и натаму во мода

Нова Македонија, 30.09.2011, Двојно се зголемиле јавните набавки со непосредна спогодба

Алсат М, 29.09.2011, ЦГК: Сомневање за измами во тендерскиот процес

Р.С Европа, 29.09.2011, Нерационално трошење на народни пари за јавни набавки

Алфа, 29.09.2011, ЦГК: Договорите во четри очи растат

Макфакс, 29.09.2011, Секој трет тендер се поништува со цел да се фаворизира една фирма

Сител, 29.09.2011, Објавени резултати од мониторингот за јавни набавки

Миа, 29.09.2011, Објавени резултатите од мониторингот за јавни набавки на Центарот за граѓански комуникации

Скај, 29.09.2011, Тендер индустријата во четри очи од 99 - 2002 повторно пламна од работа?

Кајгана, 29.09.2011, Секој трет тендер се поништува со цел да се фаворизира една фирма

Мтв, 29.09.2011, Цгк: Неколку институции ист производ набавувале по различна цена

Утрински весник, 24.06.2011, Граѓаните изолирани од општините

Вест, 24.06.2011, На граѓаните не им гајле што прават советниците

Капитал, 24.06.2011, Скопските општини се нетранспарентни!

Макфакс, 23.06.2011, Резултати од работењето на четри скопски општини

Мрт, 23.06.2011, Резултати од работењето на четри скопски општини

Журнал, 23.06.2011, Резултати од работењето на четри скопски општини

Дејли Македонија, 23.06.2011, Резултати од работењето на четри скопски општини

Македонија 24, 23.06.2011, „Транспарентно, ефикасно и отчетно работење„ на општините

Кајгана, 23.06.2011, Резултати од работењето на четри скопски општини

Точка, 23.06.2011, Резултати од работењето на четри скопски општини

Алфа, 13.03.2011, Се повеќе тендери во четири очи

Дневник, 11.03.2011, Градежни фирми осветлуваат патишта

Време, 11.03.2011, Државата се пазари во четри очи

Бизнис, 11.03.2011, Многу пари се вртат во директните договори

Канал 77, 10.03.2011, Цгк: Јавните пари да се трошат порационално

Макфакс, 10.03.2011, Цгк: Јавните пари да се трошат порационално

Точка, 10.03.2011, Цгк: Јавните пари да се трошат порационално