ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ

Веб страницата www.ccc.org.mk користи колачиња за да го подобри вашето искуство на веб страницата. Колачиња (“cookies”) се мали текстуални фајлови кои се снимаат на вашиот компјутер или мобилен уред и кои се користат за прибирање информации преку кои се овозможува препознавање на вашиот компјутер при вашата следна посета на нашата страница, со што се овозможува побрз пристап. Преку колачињата не се прибираат лични податоци. Сите информации добиени преку нив на ниту еден начин нема да ja загрозат вашата приватност.

При посетата на www.ccc.org.mk нашата веб страница може да евидентира информации како името на пребарувачот на интернет, типот на компјутерот, како и технички информации за конекцијата што ја користи корисникот при посетата на веб страната, како што се оперативен систем и давателот на интернет-услугата, IP (интернет протокол) адреси кои се доделуваат од страна на давателот на интернет-услугата и се различни за секој корисник и слични информации.

Со посета на нашата веб страница вие се согласувате со Политиката за приватност како и со евентуалните измени на истата која може повремено да се менува, без претходно известување. Прикажи помалку
Center for Civil Communications - Документ за јавни политики: Клучни предизвици во јавните набавки на државните претпријатија
Печати
PDF

Документ за јавни политики: Клучни предизвици во јавните набавки на државните претпријатија

on .

Овој документ за јавни политики има за цел да ги издвои клучните предизвици во процесот на спроведување на јавните набавки, и тоа по еден во секоја од трите фази – планирање на набавките, спроведување на постапките за јавни набавки и реализација на договорите за јавни набавки.

Public Policy Document Key Challenges in Public Procurements of State-Owned Enterprises

Dokument për politika publike Sfidat kryesore në prokurimin publik të ndërmarrjeve shtetërore