ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ

Веб страницата www.ccc.org.mk користи колачиња за да го подобри вашето искуство на веб страницата. Колачиња (“cookies”) се мали текстуални фајлови кои се снимаат на вашиот компјутер или мобилен уред и кои се користат за прибирање информации преку кои се овозможува препознавање на вашиот компјутер при вашата следна посета на нашата страница, со што се овозможува побрз пристап. Преку колачињата не се прибираат лични податоци. Сите информации добиени преку нив на ниту еден начин нема да ja загрозат вашата приватност.

При посетата на www.ccc.org.mk нашата веб страница може да евидентира информации како името на пребарувачот на интернет, типот на компјутерот, како и технички информации за конекцијата што ја користи корисникот при посетата на веб страната, како што се оперативен систем и давателот на интернет-услугата, IP (интернет протокол) адреси кои се доделуваат од страна на давателот на интернет-услугата и се различни за секој корисник и слични информации.

Со посета на нашата веб страница вие се согласувате со Политиката за приватност како и со евентуалните измени на истата која може повремено да се менува, без претходно известување. Прикажи помалку
Center for Civil Communications - We in media 2014
Print
PDF

We in media 2014

on .

24 Vesti, 19.12.2014, Корупцијата главен проблем за јавните набавки кај земјите од регионот

Kapital, 17.12.2014, Наместени тендери и слаба контрола на трошењето народни пари - цел балкан во исти проблеми

Biznis Plus, 15.12.2014, Наместени тендери и слаба контрола на трошењето народни пари - цел Балкан во исти проблеми

Sitel, 27.11.2014, Јавните набавки во регионот пет милијарди евра, слабостите идентични

Faktor, 27.11.2014, Јавните набавки во регионот: законите различни, проблемите исти

A1On, 27.11.2014,  Јавни набавки во регионот: законите различни, проблемите исти

Kanal 5, 27.11.2014, Јавните набавки во регионот пет милијарди евра, слабостите идентични

Denar, 27.11.2014, Јавните набавки во регионот пет милијарди евра, слабостите идентични

Republika, 27.11.2014, Земјите од регионот имаат речиси идентични слабости во јавните набавки

Lider, 27.11.2014, Јавните набаки во регионот пет милијарди евра, слабостите идентични

Faktor, 18.11.2014, ИСТРАЖУВАЊЕ НА ЦГК: Фирмите чекаат половина година да ги наплатат побарувањата од тендерите

24 Vesti, 17.11.2014, Извештај за Јавни набавки: Нереално ниските цени и транспарентноста проблем во јавните набавки

A1ON, 17.11.2014, ЦГК: Цените на тендерите - растечки проблем во јавните набавки

Е Магазин, 17.11.2014, Фирмите што склучиле договори за јавни набавки просечно чекаат по шест месеци за наплата

Faktor, 17.11.2014, Анкета: Фирмите незадоволни од системот на јавни набавки, ама не се осмелуваат да се жалат

Lokalno, 17.11.2014, Резултати од мониторингот за постапките за јавни набавки на институциите на локално ниво

Tera, 09.10.2014, Микробизнисот на патот до јавните набавки

Ohridpress, 09.10.2014, Во Охрид семинар за подобар пристап на микропретпријатијата до јавните набавки

Duma, 30.09.2014, Се зголемува интересот на микропретпријатијата за учество на тендерите за јавни набавки

Strumica denes, 30.09.2014, Годишна конференција на микропретпријатија за јавните набавки во Струмица

Alsat M, 30.09.0214, Како се трошат јавните пари?

Biznis Plus, 09.09.2014, Јавни претпријатија купувале двојно поскапа струја

24 Vesti, 04.09.2014, ЦГК: Големи разлики во набавните цени за ист производ

Faktor, 04.09.2014, ЈАВНИ НАБАВКИ: Уривањето дивоградби некои општини ги чини двојно повеќе

Vecer, 04.09.2014, Се помалку договори во четри очи

A1ON, 04.09.2014, ЦГК: Институциите за исти производи и услуги плаќаат цени со големи разлики

E Magazin, 04.09.2014, ЦГК: Во втората половина од годинава со преговарање склучени договори вредни 10,5 милиони евра

Libertas, 04.09.2014, Некои општини плаќале механизација за уривање бесправно изградени објекти

Telegraf, 17.07.2014, Во Крива Паланка состанок за пристап на малите фирми до јавните набавки

Denar, 17.07.2014, Во Крива Паланка состанок за пристап на малите фирми до јавните набавки

Sitel, 26.06.2014, Обука за микропретпријатијата од општина Гевгелија

Press 24, 26.06.2014, Проект на УСАИД за обука за микропретпријатијата од Гевгелија

Maxim, 26.06.2014, Бесплатна обука за 200 микропретпријатија од Гевгелија

MRT, 08.06.2014, Како полесно до јавните набавки?

Libertas, 04.06.2014, Проект на Усаид во Североисточниот регион

Bi, 04.06.2014, УСАИД им помага на микропретпријатијата за подобар пристап за подобар пристап до јавните набавки

Sitel, 03.06.2014, УСАИД им помага на микропретпријатијата за подобар пристап до јавните набавки

Denar, 03.06.2014, УСАИД им помага на микропретпријатијата за подобар пристап до јавните набавки

A1ON, 03.06.2014, УСАИД им помага на микропретпријатијата за подобар пристап до јавните набавки

Lider, 03.06.2014, УСАИД им помага на микропретпријатијата за подобар пристап до јавните набавки

Mia, 03.06.2014, УСАИД им помага на микропретпријатијата за подобар пристап до јавните набавки

Kumanovovski Muabeti, 03.06.2014, Герман Филков: Фирмите со десет вработени може да аплицираат на пазарот за јавни набавки

Plostad, 03.06.2014, Проект на УСАИД во Североисточниот регион

Kumanovo News, 03.06.2014, Малите претпријатија во проект на УСИД за јавни набавки

TV Festa, 03.06.2014, Проект за пристап на микропретпријатијата до јавните набавки

TV Iris, 03.06.2014, Се зголемува пристапот на микропретпријатијата до јавните набавки

Jugoinfo, 31.05.2014, Стојанов ги охрабри микропретпријатијата да учествуваат во јавните набавки на општините

24 Strumica, 30.05.2014, Проектот за пристап на микропретпријатијата до јавните набавки се проширува во уште два региони

Strumica Denes, 30.05.2014, ФОТО: Активности од проектот за пристап на микропретпријатијата до јавните набавки

TV Intel, 30.05.2014, Проект за пристап на микропретпријатијата до јавните набавки

R.S Evropa, 25.05.2014, Над 80 милиони евра за јавни набавки во четри очи

Nova Makedonija, 20.05.2014, Без оглас склучени договори вредни 80 милиони евра

24 Vesti, 20.04.2014, Мониторинг на јавните набавки, конкуренцијата останува ниска

A1On, 20.05.2014, ЦГК: 81 милион евра за јавни набавки во четри очи во 2013

Plus Info, 20.05.2014, Во директни договори за јавни набавки платени 81 милион евра

Faktor, 20.05.2014, За училишна клупа некој плаќа 1.700 денари, а некој 6.100 денари

Faktor, 20.05.2014, ЦГК: Над 80 милиони евра потрошени на набавки без тендер

Kapital, 20.05.2014, На третина од тендерите лани учествувала само една фирма

Kanal 77, 20.05.2014, За јавни набавки во директен договор, исплатени 81 милион евра

E Magazin, 20.05.2014, Без оглас, лани склучени 1.368 договори вредни 81 милион евра

Libertas, 20.05.2014, 81 Милион евра за јавни набавки во четри очи без објавен оглас во 2013

Lokalno, 20.05.2014, ЦГК: Над 80 милиони евра за јавни набавки поминале без тендер

Utrinski Vesnik, 20.05.2014, Над 80 милиони евра набавки без тендер

Iris, 20.03.2014, Пристап на микропретпријатијата до јавните набавки

Vecer, 14.03.2014, Микро компаниите од Вардарскиот регион добиле 80 тендери

Duma, 13.03.2014, Микропретпријатијата од Вардарскиот регион и дел од источна Македонија добија 80 тендери за јавни набавки во вредност од 1,5 милион евра

Duma, 11.03.2014, Како микропретпријатијата до тендери на електронските аукции

24 Vesti, 23.02.2014, Како државата ги троши државните пари преку јавни набавки

Nova Tv, 14.02.2014, Има ли јавноста право да дојде до информациите од јавен карактер?

Birn, 03.02.2014, 'Suspicious' Macedonian Procurements Increasing, Survey

Nova Makedonija, 01.02.2014, Потрошиле 50 милиони евра без да објават тендер

24 Vesti, 31.01.2014, Расте бројот на договорени тендери без објавување на оглас

Faktor, 31.01.2014, ЦГК: Се почесто паѓа договор за тендер "во четри очи"

Brif, 31.01.2014, Една третина од тендерите се со само една фирма, без никакво наддавање

Libertas, 31.01.2014, ЦГК: 21,3 милиони евра за договори без тендер за едно тромесечје

A1ON, 31.01.2014, ЦГК: За само три месеци 21,3 милиони евра за договори без оглас

Plus Info, 31.01.2014, ЦГК: Од јули до септември 21,3 милиони евра за договори без тендер

Lokalno, 31.01.2014, ЦГК: Од јули до септември 21,3 милиони евра за договори без тендер

Akademik, 31.01.2014, Центар за граѓански комуникации: 21,3 милиони евра за договори со преговори "во четри очи"

А1ON, 31.01.2014, ЦГК: 50 милиони евра се одлеале во нетранспарентни тендери

E Magazin, 31.01.2014, Државни институции потрошиле над 20 милиони евра со директно договарање

R.S Evropa, 24.01.2014, Јавните набавки - извор за финансирање на партиите