Мониторинг на јавните набавки на локално ниво

Филтер по Наслови
Прикажи #
# Наслов на артиклот Кликови
11 Јавните набавки на општините – од 2 до 400 евра по жител 2963
12 Извештај од мониторингот на јавните набавки на локално ниво: Различни набавки – исти проблеми 2881
13 Големи и мали - јавни набавки на локално ниво 2906