Натали Н.Сотировска (1967-2012)


Медиум: Дневник, дневен весник

Резиме: Еден од водечките новинари во земјата кој покрива судство и внатрешна политика. Во поголемиот дел од својата 13 годишна работа како новинар работи во највлијателниот дневен весник во земјата. Таа е дипломиран новинар.
Филтер по Наслови
Прикажи #
# Наслов на артиклот Кликови
1 Власта се држи на скапи реклами 2881
2 Како работат македонските безбедносни служби 6263
3 Преку половина свет за бубрег 1783
4 Хирурзи одбиле непристојна понуда 1950
5 Бубрег на интернет 1987