Дритон Дикена


Медиум: Факти, дневен весник

Резиме: Искусен новинар кој работел во повеќе телевизии и весници, но и како дописник. Главно работи во секторот за бизнис и социо-политички теми. Во неговото 8-годишно новинарско искуство покривал и истражувачки теми, но смета дека треба да се усовршува во полето на техники на собирање податоци. Дипломиран правник кој учествувал на повеќе новинарски обуки.
Филтер по Наслови
Прикажи #
# Наслов на артиклот Кликови
1 DY MINIORITETE NJË PROBLEM 3023
2 Преку половина свет за бубрег 2581
3 Хирурзи одбиле непристојна понуда 2321
4 Бубрег на интернет 2359