Богданка Кузеска


Медиум: Канал 5, национална телевизиска станица

Резиме: Репортер кој известува за политика и правосудство. Работи како новинар во последните 4 години и пред да известува за телевизија, има искуство со работа во национален дневен весник и локална радио станица. Има диплома од Факултетот за туризам, а исто така и диплома од Едногодишната школа за новинари на МИМ. Во своето секојдневно работење на истражувачки приказни се стреми да воведе аналитички пристап.
Филтер по Наслови
Прикажи #
# Наслов на артиклот Кликови