Наим Вренези


Медиум: Алсат М, национална телевизиска станица

Резиме: Репортер на дневната информативна редакција кој известува за секторите бизнис и политика. Со работно искуство од 4 години работел како репортер/уредник за Јавниот сервис на албански јазик. Има искуство во полето на преведување, работа и мониторинг на OSCE/ODIHR и UNHCR во Македонија.
Филтер по Наслови
Прикажи #
# Наслов на артиклот Кликови