Весна Коловска


Медиум: Канал 77, национална радио станиц

Резиме: Нејзината главна задача е репортер/уредник на дневното издание на вестите кои ги подготвува Канал 77. Досега соработувала на повеќе проекти на тема истражувачко новинарство и известување за корупција, особено на теми поврзани со урбаната градежна мафија и трговијата со луѓе. Како новинар работи 17 години и смета дека треба да се усовршува во сферата на истражување на корупцијата.
Филтер по Наслови
Прикажи #
# Наслов на артиклот Кликови
1 Преку половина свет за бубрег 3011
2 Кој стои за руските пари во Македонија? -прв дел 4444
3 Кој стои за руските пари во Македонија? - втор дел 3020
4 Хирурзи одбиле непристојна понуда 2600
5 Бубрег на интернет 2957