Синиша Јаков Марушиќ


Медиум: БИРН – Балканска истражувачка мрежа, on-line медиум на англиски јазик

Резиме: Новинар/дописник за Balkan Insight, една од on-line публикациите на БИРН. По дипломирањето на Едногодишната школа за новинари пред три години работи како новинар, а сега е студент на Високата школа за новинарство на Македонскиот институт за медиуми. Истражувачките техники секојдневно ги користи во работата на своите приказни.
Филтер по Наслови
Прикажи #
# Наслов на артиклот Кликови