Жарко Настоски


Медиум: Алфа Телевизија, национална телевизиска станица

Резиме: Бизнис репортер за вечерните вести кој главно ги покрива инвестициите и транспортот. Има 6- годишно работно искуство во една од најдобрите локални телевизии, Менада во Тетово. Студира Новинарство и комуникации, а ја има завршено и Едногодишната школа за новинари при Македонски институт за медиуми. Сака да учи преку работата на терен и секојдневната пракса во истражувачкото новинарство.
Филтер по Наслови
Прикажи #
# Наслов на артиклот Кликови