Даниела Трпчевска

Медиум: Утрински весник, национален дневен весник; Глобус, неделен весник

Резиме: Истражувачки новинар, уредник на редакцијата која покрива криминал. Еден од најдобрите новинари истражувачи во земјата и добитник на повеќе награди. Таа е дипломиран новинар, а работи веќе 12 години. Повеќепати учествувала на обуки за новинари во земјата и странство. Во својата секојдневна работа наоѓа начини како да ги усовршува истражувачките техники со кои се стекнала и како да дојде до сигурни независни извори.
Филтер по Наслови
Прикажи #
# Наслов на артиклот Кликови
1 Хакери ги празнат македонските банкомати со лажни картички 3382
2 Скајп преплавен со хакери во потрага по лажни кредитни картички 3060
3 Граѓаните се почесто жртви на странски фалсификатори на картички 3132
4 Граѓаните на тацна им ги даваат кредитните картички на крадците 3050